Post by biemapecontting on Mar 16, 2022 12:29:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Checkers Online - Duel friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt (neierobežoti punkti) ▞▞▞
▞▞▞ Checkers Online - Duel friends 2022 version ▞▞▞
Viss ir taisnība, un spēlei ir daudz funkciju
Tā ir forša un konkurētspējīga spēle, kas ļauj domāt
Šī spēle ir slikta vai to var salabot?
Pienācīga spēles punktu sistēma ir šausmīga, jaunākā versija izslēdz spēlēšanu tikai ar augstu rezultātu pretiniekiem. Pārāk daudz ADDS.
Jūs manipulējat ar to, kā cilvēki izmanto zelta stieņus, lai iegūtu biželes. Tu zini, par ko es runāju, nespēlējies stulbi,
Ir laika izšķērdētāji, kuri nepamet, kad spēle ir acīmredzama neizšķirta, un viņi arī atsakās pieņemt neizšķirtu. Es būtu pateicīgs, ja jūs varētu saskaitīt, iespējams, kopā 24 gājienus katrā bez notveršanas un pasludināt to par automātisku izlozi. Un es vēlos, lai jūs varētu nodarboties arī ar reklāmām. Izņemot to, viss ir labi, un man tas patīk.
Izcili
Sliktākā spēle, ko jebkad esmu spēlējusi
Diezgan jautra spēle, daudz iespēju, ne pārāk daudz reklāmu un daudz tiešsaistes spēlētāju.
Zombie Catchers – love to hunt Action qbt
Šajā spēlē ir pārsteidzoši hakeri, kuri krāpās. Tik skumji , ..Izstrādātājiem tas ir jāņem vērā
Forša spēle, man šķiet viegli iegūt jaunu draugu
Man patīk tas, ka varu spēlēties ar draugiem, ir lieliski
Es nepārtraukti skaidroju, ka sasniegums šajā spēlē, kas atzīmēts kā "dievisks", nav piemērots. Lūdzu, nepolarizējiet šo spēli un nemainiet sasnieguma virsrakstu
Tas nav piemērots kustībai un nevar ēst, izvēloties nepareizu vai pareizo ceļu. Neinstalējiet to. Tik izniekots laiks šīs spēles spēlēšanai
Lieliski, gribētos iespējas attiecībā uz noteikumiem
Jaunais ātrās un lēnās atskaņošanas atjauninājums padara vēl grūtāk atrast kādu, kas spēlētu, jo lietotņu populācija tagad ir sadalīta 2 grupās. Šausmīga ideja.
Pretinieki pārāk lēni
Maza spēle, bet ar daudzām problēmām. Lielākā problēma ir interneta pieslēgums.
Garlaicīgi
Tā bija laba pieredze, taču spēlei vajadzētu būt grūtākai
💩💩💩💩💩💩💩💩😹😹😹😹😹😹😂😂😂😂
Šī ir ārkārtīgi brīnišķīga lietotne.
Stulba spēle!! Slikta izvēle!!Pat ja es izslēdzu piespiedu tveršanu, tas vienmēr piespiedīs mani tvert!! Bezjēdzīga spēle!! Ir vissliktākās vadības ierīces !!!Tas nemitīgi liek man lēkt, kad man priekšā ir kāds gabals. Tas katru reizi sabojā manu stratēģiju, jo tas neļauj man pārvietot nevienu citu figūru, izņemot to, kas atrodas blakus pretiniekam.
Laiks paas
Nevar pārvietot citu cenu, ja nav izvēles, kad pretinieks piespiež jūs ņemt tur, tas nenotiktu, ja jūs spēlētu aci pret aci, piekrauts junk.
Šī spēle ir tikai klasiska garlaicīga spēle. Ar to nebija problēmu
Būtu labāk, ja jūs pievienotu revanša nodrošinājumu pēc zaudējuma pretiniekam
Labi
Vispirms jānorāda divas lietas: atlīdzības sistēma ir šausmīga. Lūdzu, mainiet to, lai motivētu progresīvākus spēlētājus turpināt spēlēt. Otrkārt: nav iespēju izvēlēties no tiešsaistes spēlētāju saraksta. Nav arī revanša iespējas. Lūdzu, modificējiet.
Gud
Tas ir foršs
jauki. var savienot jūs ar d pasauli
to vajadzētu spēlēt uz datora
Tā ir laba spēle, tā ir drošs veids, kā pavadīt laiku, izbaudot sevi
Labs darbs
Tātad būtībā es spēlēju šo spēli, kas būtībā liek jums veikt slepkavu kustību, pat ja jūs zināt, ka tas ir lamatas, piemēram, es ienīstu šāda veida spēles, kas pat nedod jums iespēju, ja es zinātu, ka ir lamatas, es vienkārši pārvietotu citu vienību. bet nē spēle liek jums darīt kaut ko tādu, ko jūs nevēlaties darīt.
Summet Qudhskci