Post by biemapecontting on Mar 16, 2022 12:26:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بازی هک (کریستال های زیاد) ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
در ابتدا کمی سخت است. اما با گذشت زمان می توانید از پس آن بربیایید.
Nagpapasalamat ako sa game na'to,nakakachallenge ang larong it...
👍
چرا برای دسترسی به مخاطبین من به مجوز نیاز دارید؟ فوراً آن را مانند بقیه شما حذف کرد.
STRIKERS 1999 街機 ohj
حالا که باحاله
چرا فقط برای انجام یک بازی قدیمی به تماس و اطلاعات ما نیاز دارید؟
تبلیغات خیلی زیاد
خوب کنترل بازی عاقلانه. من نمی توانم تفاوت بین هواپیماهای مختلف را تشخیص دهم. تعداد زیادی قدرت بالا.. اما تجربه را تغییر نمی دهد. به "رونق" و "درخشش" بیشتری نیاز دارد.
Play pass تبلیغات را مسدود نمی کند. بد
حوصله سر بر
راه برای اضافه کردن بسیاری، اما یک بازی واقعا سرگرم کننده است
خیلی عقب افتاده.همین.😱
بازی خوب ... هر چند به سطوح بیشتری نیاز دارد
تبلیغات شدت گرفت و همه هواپیماهایم را از دست دادم. بازی به خودی خود ریست شد (نه، کش را پاک نکردم).
آشغال
یک ستاره به این دلیل که برای باز کردن قفل هواپیما پولی را برای سنگهای قیمتی خرج کردم و وقتی برنامه را بستم و دوباره همه چیز را بازنشانی کردم، جت خود را از دست دادم و $$$ خود را از دست دادم.
مرا به عقب می برد.. کمی سخت
این عالیه.👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
فکر کنم به این بازی معتاد شدم
1 ثانیه به بازی و یک تبلیغ 30 ثانیه ای غیر قابل رد شدن ?? من فکر نمی کنم ... شما 1 ستاره می گیرید
عالی
بازی راحتتر از نسخههای قبلی است و میتوانید قفل هواپیماها/بهروزرسانیها را سریعتر با سیستم پاداشی که من واقعاً دوست دارم، باز کنید. اما من همیشه به دلایلی پیشرفت خود را از دست می دهم ... بازی به نظر می رسد که خود را ریست می کند و تمام کار سخت برای باز کردن قفل هواپیما / ارتقاء از بین می رود ... نصب این را انجام نمی دهد.
وای!!!!! گیم پلی فوق العاده ☺️😍😁😄! فوق العاده باحال و هیجان انگیز! گرافیک عالی با افکت ها و صداهای فوق العاده باحال 😎✨🎆!!! LOVE 💕🤩😘 این 😻🦋 برنامه سرگرم کننده 🙂👍🎇🤠!! شدیدا به همه پیشنهاد میشه 😸☺️😍!!! دوست دارم 10 ستاره بهش بدم 🤩😻!!!
من این بازی را دوست دارم، آفلاین است، اگرچه گرافیک واقعا راضی کننده نیست، اما باعث می شود بارها و بارها آن را بازی کنم
این برنامه مرا به بازی محلی بازگرداند و احساس کردم دوباره 12 ساله هستم... کار خوب است
همیشه در حین بازی گیر کرده است
گیم پلی و گرافیک عالی تا اینجا. سطوح به درستی طراحی شده اند تا هر بار که بازی می کنید مقداری سختی و گیم پلی متغیر اضافه شود.
سرگرم کننده، کلاسیک، در تبلیغات بد نیست
چرا gsme میخواهد کنترل داشته باشد یا لیست تلفن شما و هر چیز دیگری را با شما تماس بگیرد و به بسیاری از داده های شما ببرد به estan Robandote puro 💩💩💩💩💩
این یک بازی بد است
در هر مرحله تکمیل شده، یک اضافه میگیرید، لحظهای که بازی را شروع میکنید، 25 ثانیه اضافه میکنید، این بازی فوقالعاده است و من آن را به مدت 15 دقیقه امتحان کردم، اما اضافهها در پایان باعث شدند و من این را حذف نصب کردم... اگر توسعهدهندگان برنامه را کاهش دادند. می افزاید.. این یک بازی برتر خواهد بود
فوق العاده و باحال
اسپانیا
به سقوط ادامه دهید نمی تواند بازی کند.
لگد زدن!!! تقریبا در سطح بازی های غار!!!! همیشه این سریال را در Arcade/MAME homebrew دوست داشتم. اگر سریال Cave shmup را بازی نکرده اید، حتما آنها را جستجو کنید!!!!!
STRIKERS 1999 Arkade iryg
زنده ماندن!!!
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Įprastos temos cgf
گرافیک بسیار زیبا ... سرگرم کننده - خوشمزه lol .. من از آن لذت می برم ..
خنده دار آیا از مخاطبین من برای بازی کردن اجازه می خواهید؟ حالا بیا.
STRIKERS 1999 Παιχνίδια arcade kdgw
STRIKERS 1999 Аркадни aljo
بدون توقف و منظور من بدون توقف به عنوان تبلیغات است
قبلاً وقتی میتوانستم تقریباً بدون تبلیغات مزاحم بازی کنم آن را دوست داشتم، اما اکنون تبلیغات اجباری زیادی در حال انجام است، بنابراین تصمیم گرفتم فقط به آن ⭐ بدهم.
بازی خوبی است، شاید بهتر باشد اگر بتوانید برخی از ویژگی ها را ارتقا دهید.
بازی عالی اما، چیزی در این مورد اشتباه است، تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، قبلاً آنقدرها نبود
خوب و خوب
گرافیک خوب باید با یک آموزش در مورد دکمه های کناری و زمانی که می توانید از آنها استفاده کنید توضیح دهید. من در 7 سطح بازی کرده ام و هنوز توانسته ام یک بمب بیندازم.
بازی با گرافیک و جلوه های صوتی بسیار خوب است
سرد...
خیلی بازی عشقیه و اصلا نصب نکن تبلتونو خراب میکنه😬😡😢😤
خوب
این بهترین بازی است، مانند آن
STRIKERS 1999 Arcade vyu
شاد و آرام باشید