Post by biemapecontting on Mar 16, 2022 12:05:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hundred Days ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hundred Days IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن (افزایش استقامت) ▞▞▞
▞▞▞ Hundred Days 2022 version ▞▞▞
سیمکارت مدیریت سرگرمکننده با محوریت شراب، احساس «فقط یک فصل دیگر» را درست میکند
معتاد است، اما یک اشکال ضربه زدن دارد. هر دکمه انیمیشن را طوری نشان میدهد که انگار روی آن ضربه زدهاید، اما گاهی اوقات 5 تا 6 ضربه طول میکشد تا عملاً عملی را انجام دهد که ضربه ثبت شده است. خشمگینه چون من عاشق بازی هستم.
در جایی که روی چیزها فشار میدهید، مشکلی ایجاد میشود اما کاری انجام نمیدهد. مدام روی Sell ضربه می زنید اما کاری انجام نمی دهد. نمی دانم چرا اما آزاردهنده است تا جایی که بازی فقط سرگرم کننده نیست.
Rave – Watch Party Aliwan yxt
Hundred Days سیمولیشن pby
من عاشق بازی هستم و خیلی خوشحالم که مشکل صفحه لمسی اکنون از بین رفته است! بازی چیزهای زیادی برای ارائه دارد و من واقعاً از جنبه مدیریت پازل بازی لذت می برم.
Hundred Days Симулятори ana
بازی عالی
من چه احمقی هستم. بازی جالب به نظر می رسید نظرات دیگری را دیدم که به مشکلات لمس اشاره کردند. اره توسعه دهنده می گویند رفع شده است. این نیست. روی s21 ultra من به خوبی کار می کند. اما متنش زیاده نوعی درد در صفحه نمایش کوچکتر. مشکل لمس باعث می شود بازی در تب s7 من غیر قابل پخش باشد. اما خواندن متن آسان تر است.
Hundred Days Simulyatorlar ugnr
نصب نمی شود (pixel 4 XL)
برای من این بهترین بازی 2021 است. توسعه دهندگان بسیار پاسخگو هستند و همه باگ ها حل شده اند!
لذت بردن از بازی و پیش فرض، نسخه ی نمایشی سال گذشته در Steam انجام شد، اما عملکرد ضربه زدن در 50٪ مواقع کار نمی کند، حتی فروش شراب را نیز به یک تجربه خسته کننده تبدیل می کند.
Hundred Days Simulācijas spēles lsh
بلد نیستن بازی کنن
Hundred Days Simulare ugkq
گیم پلی بازی واقعا زیباست. این واقعاً آرامش بخش است با کمی استراتژی بازی روی تخته برای جا دادن همه اقدامات شما (آنها مانند قطعات تتریس نشان داده شده اند) در صفحه بازی. با این حال من با لمس ثبت بازی مشکل داشتم. این بازخورد نویز را به شما می دهد که من یک دکمه را زده ام. اما در واقع هیچ کاری نمی کند. من متوجه شده ام که به طور مداوم از آن ضربه می زنم.
من واقعاً مفهوم را دوست دارم، و گرافیک عالی به نظر می رسد. توسعه دهندگان بسیار پاسخگو هستند و مشکلات لمسی را برطرف کردند. بازی یک جواهر مطلق است.